ONZE SERVICE

Onze service heeft als doel u te ontzorgen!

Werkplaats

Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats waar onze monteurs alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunnen uitvoeren, ook aan merken anders dan onze huismerken. Naast het gereedmaken voor aflevering, kunnen wij ook machines naar uw wensen aanpassen.
Onze monteurs volgen regelmatig trainingen om hun kennis up-to-date te houden. Door een goede werkvoorbereiding zorgen wij dat de werkzaamheden snel en efficiënt worden afgehandeld.

Voor meer informatie, neem contact op met onze Service Manager.

Service op locatie

Wij beschikken over volledig uitgeruste servicebussen om op locatie u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Snel inzetbaar en zo snel mogelijk ter plaatse om u met uw machine weer op weg te helpen. Ook op locatie werken onze monteurs met een volledig geautomatiseerd systeem waardoor zij altijd over de meest actuele informatie beschikken en werkopdrachten zonder gebruik van papier kunnen worden afgehandeld. Dit werk efficiënt en de de kans op fouten wordt geminimaliseerd.

Voor meer informatie, neem contact op met onze Service Manager.

Onderdelen

Ons uitgebreide magazijn biedt een een groot assortiment aan onderdelen voor uw machines. Mocht het benodigde onderdeel bij ons niet op voorraad zijn, dan kunnen wij via de nachtservice deze de volgende ochtend in huis hebben. Ook kunnen wij onderdelen bij u op locatie bezorgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u een onderdeel bestellen, prijsopgave of meer informatie? Neem dan contact op met onze Parts Manager.

Servicepartner Abemec Oudewater

Als servicepartner van Abemec Oudewater zijn wij úw aanspreekpunt als het gaat over service voor de door Abemec Oudewater verkochte machines.
Met betrekking tot de door Abemec Oudewater gevoerde merken beschikken wij over een ruime onderdelenvoorraad. Daarnaast volgen onze monteurs trainingen voor de door Abemec Oudewater gevoerde merken. Hierdoor kunt u er op rekenen dat wij ook voor de merken van Abemec Oudewater u betrouwbare service kunnen bieden.

Storingsdienst

Voor storingen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Mocht u niet direct iemand aan de lijn krijgen spreek dan een boodschap in. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Wij doen ons best om de storing zo goed en snel mogelijk op te lossen. Omdat wij de zondagsrust respecteren zullen onze servicemonteurs op zondag alleen in geval van direct risico voor de gezondheid/welzijn van mens of dier op pad gaan; we proberen altijd met elkaar tot een oplossing te komen.

U kunt ons bereiken via het storingsnummer: +31 6 10033796

Whatsapp DNL Online