Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u onze website bezoekt. Onze website is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Ondanks dat wij ons uiterst inspannen om de informatie op deze website zo nauwkeurig en up-to-date mogelijk weer te geven, kunnen er aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.

Alle informatie op deze website zijnde teksten, afbeeldingen, software of informatie in welke vorm dan ook zijn auteursrechtelijk beschermd.

Informatie op deze website, ongeacht in welke vorm dan ook, zoals teksten, afbeeldingen, video’s of software mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf nadrukkelijke schriftelijke toestemming van DNL Equipment B.V.

Ondanks dat wij de site regelmatig op virussen laten controleren kunnen wij de afwezigheid van virussen die de werking van uw apparatuur en/of programmatuur beïnvloeden niet garanderen.

Onze website bevat links naar andere externe websites. DNL Equipment B.V. kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, werking of eventuele gevolgen voor het bezoek aan deze externe websites.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze disclaimer dan kunt u contact opnemen met Diederik van Hattem, tel +31 (0)6 25370942 of dvanhattem@dnlonline.nl

Whatsapp DNL Online