OVER ONS

Ons streven is méér voor u te doen zodat u ook méér kunt doen!

doe meer.

Onze slogan is: doe meer. Met deze belofte verplichten wij ons zelf ons bij onze dagelijkse werkzaamheden maximaal in te zetten om de belangen van onze klanten en de door ons vertegenwoordigde merken maximaal mogelijk te behartigen. Hierbij zijn professionaliteit, het creëren van meerwaarde en betrouwbaarheid belangrijke factoren. Wij hechten waarde aan onze relaties en zijn bereid ons hiervoor maximaal in te spannen. Wij willen méér voor onze klanten en leveranciers doen zodat zij door en met ons ook méér kunnen doen.

 

Onze achtergrond

Op 1 juli 2019 is Diederik van Hattem als officieel importeur van DEZEURE met DNL Equipment B.V. begonnen. Nadat begin 2020 DNL Equipment B.V. officieel dealer voor Nederland voor de Prinoth rupsdumpers was geworden ontstond de behoefte om ook in service te kunnen voorzien. Door op 1 april 2020 LMB Boer B.V. te Haastrecht over te nemen werd aan deze behoefte invulling gegeven. Belangrijke redenen om LMB Boer B.V. over te nemen waren de lange historie van het bedrijf en het team van zeer ervaren vakbekwame medewerkers die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Na de overname is de naam van LMB Boer B.V. gewijzigd in DNL Machines B.V. en ontstond ook onze handelsnaam “DNL Machines & Equipment”. De huidige eigenaren van DNL Machines & Equipment zijn Evert Maassen en Diederik van Hattem. Tegelijkertijd met de overname van LMB Boer B.V. werd DNL Machines & Equipment officieel contract dealer van Deutz-Fahr. Daarnaast werden aansluitend ook nog eens de dealerschappen van Pöttinger en Merlo toegevoegd. Hiermee was het leveringsprogramma voor de activiteiten op het gebied van landbouwmechanisatie min of meer compleet. Met de roterende en starre verreikers van Merlo kon ook een stap richting de wereld van bouwmachines worden gemaakt. Op 1 december 2020 werd het importeurschap voor Sany verkregen. Hiermee is een prachtig wereldwijd merk aan het leveringsprogramma toegevoegd.  Door Sany is  een mooie en belangrijke aanvulling aan de landelijke activiteiten gerealiseerd. Vandaag de dag is DNL Machines & Equipment enerzijds een regionaal landbouwmechanisatiebedrijf en anderzijds een importeur/dealer die landelijk actief is. Het team bestaat uit 15 enthousiaste en gedreven medewerkers die zich dagelijks inzetten om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden plaats voor het opleiden van monteurs. Leerling-monteurs worden bij ons opgeleid die bijvoorbeeld een BBL traject volgen op de DEUTZ-FAHR dealer Bedrijfsschool. Hiermee bieden wij de mogelijkheid om technische kennis op te doen en deze direct toe te passen. Zo kunnen zij hun opleiding zowel in de schoolbanken als in de werkplaats volgen.

Whatsapp DNL Online