Onze merken

Wij zijn gespecialiseerd in regionale en landelijke verkoop, verhuur én service.
Dit doen wij voor een compleet programma topmerken voor grondverzet, landbouw en de bouw.

Importeur en distributeur Nederland: DEZEURE, SANY en PRINOTH.
DEZEURE wordt door DNL rechtstreeks én via een netwerk van gespecialiseerde dealerbedrijven verkocht.
Dealer regio Zuidwest: DEUTZ-FAHR, MERLO PÖTTINGER, TRIOLIET en Slootsmid.

DEZEURE

DNL is de officiële importeur/distributeur voor Nederland/Duitsland van dit kwalitatief hoogwaardige merk. DEZEURE N.V. is een Belgische fabrikant van getrokken transportmiddelen voor landbouw, grondverzet, industrie en wegtransport. Het merk DEZEURE kenmerkt zich door het praktijkgerichte ontwerp, hoge kwaliteit, hoogwaardige afwerking en vooruitstrevende bediening.

SANY

Het uitgebreide assortiment SANY-producten omvat minigraafmachines tot sloopgraafmachines, allemaal uitgerust met de nieuwste technologie en gecreëerd voor maximale efficiëntie. Het hele aanbod wordt geleverd met standaard met 5 jaar of 10.000-uur garantie! DNL is dan ook met trots de SANY importeur voor Nederland.

PRINOTH

DNL is de officiële Prinoth importeur voor Nederland. Het unieke rupsonderstel en de krachtige CAT motoren maken o.a. de Prinoth Panther rupsvoertuigen tot de krachtigste en snelste in hun soort. Daarnaast kennen  de rupsonderstellen van de Prinoth Panther-serie een ongeëvenaarde bodemaanpassing. Dit in combinatie met het zeer hoge bedieningscomfort sluiten perfect aan bij de (hoge) eisen van de Nederlandse gebruiker.

DEUTZ-FAHR

De design tractoren van DEUTZ-FAHR staan al meer dan 100 jaar bekend om hun innovatieve maar vertrouwde Duits tractortechnologie. Het wereldwijd gerenommeerde merk onderscheidt zich door de krachtige prestaties, aantrekkelijke design, maximaal bestuurderscomfort en volledige afstemming op de eisen van elk landbouwbedrijf. DNL is officieel DEUTZ-FAHR dealer.

MERLO

MERLO is een internationaal georiënteerd bedrijf dat al ruim 50 jaar ervaring heeft op het gebied van verreikers. Dankzij hun expertise en vakkennis heeft MERLO alles in huis om de klant in elke markt van dienst te zijn. Met een wereldwijd distributienetwerk van importeurs en dealers garandeert MERLO als marktleider een solide en betrouwbaar netwerk. DNL is officieel dealer van MERLO.

PÖTTINGER

Het gerenommeerde Oostenrijkse Pöttinger ontwikkelt hoogwaardige agrarische machines. Met hun toonaangevende en innovatieve ontwerpen is Pöttinger wereldwijd marktleider. Van maaiers tot cultivatoren, en van zwadharken tot opraapwagens. Hiermee draagt het familiebedrijf bij aan een duurzame verhoging van de effectiviteit, efficiëntie en kwaliteit in de landbouwproductie. DNL is officieel dealer voor Pöttinger.

TRIOLIET

Het Nederlandse Trioliet is wereldwijd marktleider op het gebied van voertechniek. DNL is officieel Trioliet dealer. Het toonaangevende merk biedt een volledig assortiment in voermengwagens, stationaire voermengers en automatische voersystemen. Trioliet kenmerkt zich dan ook door de maatwerkoplossingen voor elke melk- en rundveehouder. Zo bieden ze optimale en duurzame oplossingen voor veebedrijven wereldwijd én in Nederland.

Slootsmid

Het moderne en innovatieve Slootsmid is gespecialiseerd in geavanceerde bemestingstechniek. Voor elk type gewas, iedere grondsoort, en elke bodembewerking biedt het veelzijdige assortiment een oplossing. Hoe betrokken de fabrikant is bij de agrarische sector blijkt bovendien uit de veelzijdigheid en robuustheid van de bemesters. DNL is officieel dealer van Slootsmid.

Whatsapp DNL Online