Officieel DEZEURE importeur

31-07-2019

Sinds 1 juli 2019 zijn wij officieel  importeur voor DEZEURE in Nederland. Dit betreft het gehele leveringsprogramma voor agro en diepladers. Naast het leveringsprogramma van DEZEURE zijn de mensen achter een merk ook erg belangrijk. De visie van DEZEURE N.V. sluit goed aan bij onze ambitie om een nieuw merk in Nederland op de kaart te kunnen zetten. Met de compleet nieuwe fabriek die aanvang 2021 in gebruik zal worden genomen toont DEZEURE N.V. de sterke ambitie om zich verder te ontwikkelen en verder te groeien.

,,Met DNL Equipment B.V. hebben wij een partner gevonden die perfect aansluit bij onze visie op het gebied van product(ie), verkoop en service. Daarnaast moet wat ons betreft de lijn van fabrikant naar eindgebruiker zo efficiënt mogelijk worden ingericht en niet meer dan de noodzakelijke schakels bevatten. Elke schakel moet toegevoegde waarde ten gunste van onze klanten leveren. DNL Equipment B.V. zal dan ook in nauwe samenwerking met professionele dealers onze producten en de daarbij behorende service aan de Nederlandse klanten gaan leveren.  Dit aldus Siel Himpens, gedelegeerd bestuurder van Dezeure N.V. in het persbericht d.d. 31.07.2019.

Ondanks dat het merk DEZEURE in Nederland een beperkte marktpositie heeft gehad, is DEZEURE voor veel Nederlandse loonwerkers, akkerbouwers en/of groentetelers geen onbekend merk. In de aardappels en groenten verwerkende industrie is DEZEURE gekend om haar unieke hooglossers met optionele (gepatenteerde) turbocleaner. Deze hooglosser (met turbocleaner) wordt gebruikt voor het overladen en, indien van toepassing, het tegelijkertijd reinigen van het geoogste product in vrachtwagens.  Daarnaast is bij de Nederlandse loonbedrijven DEZEURE bekend om haar silagewagens met ongeëvenaarde heavy duty as-aandrijving. Deze Silocruisers hebben al in diverse natte seizoenen bij de maïsoogst hun meerwaarde in Nederland bewezen. Naast hooglossers en silagewagens levert DEZEURE grondverzetkipwagens, landbouwkipwagens, haakarmcarriers, mestverspreiders, mengmesttanks, aanhangwagens en diepladers. De diepladers vinden hun toepassing hoofdzakelijk in het snelverkeer.

Kortom, met DEZEURE hebben wij een interessant merk voor de Nederlandse eindgebruikers en (potentiële) dealers.

 

 

Whatsapp DNL Online