Zelfrijdende voermengwagens

TRIOLIET ZELFRIJDENDE VOERMENGWAGENS

De nieuwe generatie

,,Laden zonder verlies en een perfect mengresultaat – voeren met de hoogste precisie.”

 

TOEPASSING

De zelfrijdende voermengwagens van Trioliet zijn leverbaar in drie verschillende series: Smartrac, Triotrac, Truckmount. Hiermee biedt Trioliet voor elke specifieke bedrijfsomstandigheid een passende oplossing. De zelfrijders zijn al jaren een grote meerwaarde op diverse melkveebedrijven.

In de Smartrac is de snelheid en het gemak van een zelfrijder met de efficiëntie van een snij-laadsysteem gecombineerd, en is als enige zelfrijder op de markt uit te rusten met een voeraanschuifsysteem. Motor, versnellingsbak en vezelaandrijving zijn perfect op elkaar afgestemd voor een optimaal resultaat – kostenbesparend en zeer hoog laadvermogen. De Smartrac draagt bij aan een duurzamere wereld en wordt daarom met het Trioliet Green label uitgevoerd.

De nieuwe versie van de Triotrac, de ‘New Edition’, komt nog beter de wensen van de veehouder tegemoet dankzij het telescopische snij-laadsysteem met automatische snijcurvesturing, een zeer ruime cabine, brede opvoerband, vierwielsturing en vierwielaandrijving . Ook biedt deze zelfrijder zeer uitgebreide doseermogelijkheden

De Truckmount is een robuuste en eenvoudige zelfrijder, waarbij de mengkuip is opgebouwd op een vrachtwagenonderstel. Het bijzonder compacte systeem is voorzien van twee verticale vijzels en een hydrostatische aandrijving, en verkrijgbaar in twee uitdoseervarianten.

Download hier uw brochures van de TRIOLIET Zelfrijdende voermengwagens:
+ Smartrac.
+ Triotrac.
+ Truckmount.

Naar de TRIOLIET site.

Wilt u meer weten over de TRIOLIET Zelfrijdende voermengwagens?

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Whatsapp DNL Online