Toepassingen / voorbeelden Prinoth Panther

DUMPER LAADBAK

Met zijn lage bodemdruk, ongekende betrouwbaarheid en groot draagvermogen zal de PRINOTH CARRIER met een dumper laadbak de lading daar brengen waar hij moet zijn, ongeacht de bodemomstandigheden. De laadbak wordt standaard uitgevoerd in Hardox 400. Daarnaast kan de laadbak met of zonder (hydraulische of zelfsluitende) achterklep worden uitgevoerd.

Autolaadkraan

Met een bodemdruk van slechts 155 g/cm2, kunt u met de PRINOTH CARRIER met autolaadkraan op de moeilijk bereikbare locaties komen om hijswerkzaamheden uit te voeren. In combinatie met een platform kunt u ook nog eens bouwmaterialen, gereedschappen, installaties en/of andere zaken meenemen. Wij kunnen verschillende merken autolaadkraan aanbieden.

HAAKARMINSTALLATIE

De PRINOTH CARRIER in combinatie met een haakarminstallatie is een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van de PRINOTH CARRIER. In combinatie met een haakarminstallatie kunt u ladingen naar moeilijk bereikbare jobsites brengen. Of kunt u onder alle omstandigheden containers transporteren. Daarnaast kunt u met verschillende soorten opbouwen uw PRINOTH CARRIER in een andere machine wijzigen. Snel en efficiënt.

TANKOBOUW

Met een tankopbouw op uw PRINOTH CARRIER beschikt u over een carrier waarmee u zelfs op de slechts bereikbare plaatsen kunt komen. Ook heeft u hiermee een tankvoertuig waarmee u met uiterst lage bodemdruk kunt werken. Of het nu gaat om het aan- of afvoeren van water, brandstof of boorvloeistoffen of wanneer het gaat om het uitrijden van mengmest, met een PRINOTH CARRIER heeft u brede mogelijkheden.

BOORINSTALLATIE

Met een boorinstallatie op de PRINOTH PANTHER heeft u een mobiele boorinstallatie waarmee u op elk gewenste locatie boringen kunt uitvoeren. Door de 0° draai radius in combinatie met de lage bodemdruk kunt u zeer eenvoudig en nauwkeurig manoeuvreren. Hierdoor bent u in staat overal en altijd de boorinstallatie goed te kunnen positioneren.

SERVICE UNIT

Door zijn grote deck biedt de PRINOTH PANTHER veel ruimte voor de opbouw van tanks, kabelhaspels, gereedschapskisten, autolaadkraan, etc.. Door de vele opbouwmogelijkheden (o.a. PTO) kunt u tevens compressors, generatoren en/of hydraulische installaties worden aangedreven. Hiermee heeft u met de PRINOTH PANTHER een mobiele werkplaats waarmee u op elke locatie service kunt verlenen.

TELESCOOPKRAAN

Met zijn lage bodemdruk. brede rupsen en groot draagvermogen is de PRINOTH PANTHER zeer geschikt als onderstel voor opbouw van een telescoopkraan. Door zijn grote deck zijn er al voorbeelden dat er PRINOTH PANTHER carriers zijn uitgerust met telescoopkranen met een werkbereik van maar liefst 50 m.

LASINSTALLATIE

De combinatie van lage bodemdruk en groot draagvermogen maken de PRINOTH CARRIER de ideale machine voor een mobiele lasinstallatie. Door het stabiele frame kan de lasinstallatie perfect en nauwkeurig op de juiste positie worden gehouden. De krachtige CAT dieselmotor kan de lasgenerator aandrijven.

BETONMIXER

Door de brede rupsen, lage bodemdruk en de sterke CAT dieselmotor kunt u met een PRINOTH CARRIER op elke gewenste locatie beton storten. Het rupsonderstel stopt niet daar waar u met een wielonderstel op de bouwplaats vast komt te zitten. Hierdoor voorkomt u onnodig tijdverlies en onnodige extra kosten.

Wilt u meer weten of wilt u eens brainstormen over de mogelijkheden van de PRINOTH PANTHER?

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Whatsapp DNL Online