DNL Machines & Equipment SANY importeur voor Nederland

SANY group, wereldwijd één van de grootste fabrikanten van bouwmachines, heeft voor de Nederlandse markt gekozen voor DNL Machines & Equipment als importeur. Het Chinese merk wil hiermee vaste voet aan de Nederlandse grond krijgen en heeft met DNL Machines & Equipment voor een ambitieuze en pragmatische importeur gekozen.

Met ruim 30.000 medewerkers en een jaaromzet van 9 miljard Euro is SANY geen kleine speler op de wereldwijde markt. Met meer dan 75.000 stuks per jaar staat SANY sinds augustus dit jaar op de tweede plaats qua productie aantallen. Het Europese hoofdkantoor van de Chinese fabrikant staat in het Duitse Bedburg. DNL Machines & Equipment heeft met de producten van SANY een breed scala machines om aan de Nederlandse markt te presenteren.

Volledige productlijn SANY
Diederik van Hattem, directeur DNL Machines & Equipment zegt hierover: “We gaan starten met de complete Europese lijn van minigravers, compacte graafmachines, rupsgraafmachines en de volledig nieuwe lijn compacte wielladers. Daarnaast bieden we een zeer concurrerend model mobiele graafmachine en Ultra High Demolition rupsmachine aan de Nederlandse markt. In de nabije toekomst zullen nog meer interessante machines aan het leveringsprogramma worden toegevoegd.  Naast de verkoop gaan we ook investeren in verhuur van SANY machines.”

SANY logische keuze
De keuze voor SANY is volgens Diederik zeer eenvoudig uit te leggen: “SANY levert een zeer attractieve prijs kwaliteitverhouding en biedt daarnaast standaard maar liefst 5 jaar/10.000 uur garantie. De machines zijn geproduceerd met motoren en componenten van gerenommeerde merken als YANMAR, Cummins, BOSCH, CASAPPA, DEUTZ en Kawasaki. SANY is een professionele fabrikant met focus op kwaliteit én de wensen van de eindgebruiker. Dit alles geeft mij het vertrouwen dat we met SANY iets constructiefs aan de Nederlandse markt gaan toevoegen”, aldus Diederik. Het complete assortiment is te vinden op www.dnlonline.nl/sany.

Whatsapp DNL Online