DNL MACHINES & EQUIPMENT EXCLUSIEF IMPORTEUR MB

Per 1 januari 2022 is DNL Machines & Equipment officieel en exclusief importeur voor Nederland van het merk MB geworden. Met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van breken, zeven, slopen en sorteren ontwikkelt en produceert MB toonaangevende uitrustingsstukken.

Het huidige leveringsprogramma van MB bestaat uit breekbakken, zeefbakken, trommelfrezen en sorteergrijpers. MB is gevestigd in het Italiaanse Vicentino en heeft me haar breekbakken wereldwijd een marktaandeel van maar liefst 90%.  Tot voor kort was er in Nederland geen officiële importeur of dealer. “Door de samenwerking met DNL Machines & Equipment zien we mogelijkheden om de aankomende jaren onze positie op de Nederlandse markt te versterken ”, aldus Marco Benetti, Gebietsleiter MB. Met het importeurschap van MB breidt DNL Machines & Equipment haar activiteiten op het gebied van sloop en recycling uit.

“MB is zowel in Europa als daarbuiten een zéér bekend en vooraanstaand merk. Het marktaandeel op het gebied van breekbakken van maar liefst 90% spreekt voor zich. De kwaliteit van de producten, het brede leveringsprogramma én de professionaliteit van de organisatie geeft ons het vertrouwen dat we in MB een merk én partner hebben gevonden waar we graag de verkoop en service in Nederland voor gaan oppakken.” aldus Diederik van Hattem, directeur DNL Machines & Equipment.

De producten van MB worden ontwikkeld met als doel maximale efficiency te bieden. Dit moet er uiteindelijk voor zorgen dat voor de klant de kostprijs voor het breken, zeven, slopen en sorteren wordt verlaagd. Dat de producten van MB zich onderscheiden blijkt uit de vele prijzen die MB de afgelopen jaren heeft gewonnen en de goede referenties van eindgebruikers.

Bekijk het gehele assortiment MB uitrustingsstukken

Whatsapp DNL Online