DNL is officieel servicepartner Abemec

DNL Machines & Equipment en Abemec Oudewater zijn beide gevestigd in het pand aan de Hoenkoopse Buurtweg 28 te Haastrecht. Abemec en DNL Machines & Equipment zijn zelfstandige bedrijven die elk hun eigen leveringsprogramma voeren. Voor wat betreft haar vestiging te Haastrecht heeft Abemec de after-sales voor haar producten bij DNL Machines & Equipment ondergebracht.

Dit betekent dat DNL voor alle tractoren en machines die door Abemec in het werkgebied van haar vestiging te Haastrecht worden verkocht de service verleent en de onderdelenvoorziening voor haar rekening neemt. Om over de juiste kennis van de door Abemec geleverde producten te beschikken worden de mensen van DNL getraind en beschikt DNL over alle noodzakelijke documentatie, programmatuur en gereedschappen.

Daarnaast heeft DNL een ruime voorraad originele onderdelen van o.a. Fendt, Krone en KWH op de plank liggen. Door middel van een schriftelijke overeenkomst is DNL Equipment & Machines door Abemec als officieel “Abemec Servicepartner” aangesteld. Deze voor Nederland unieke samenwerking biedt de klanten van Abemec zekerheid waarmee zij kunnen rekenen op professionele service en een adequate onderdelenvoorziening.

Als DNL staan wij graag voor u klaar!

Whatsapp DNL Online