Corona maatregelen… voor uw en onze gezondheid

versie 15.12.2020

De door de overheid afgekondigde Corona maatregelen zijn ook voor ons van toepassing. Ons bedrijf blijft tijdens de lockdown in aangepaste vorm open. Met ingang van 15 december vragen wij u rekening te houden met het volgende:

VERKOOP

Onze showroom en onderdelenshop is dicht voor bezoekers. Voor vragen met betrekking tot verkoop kunt u telefonisch contact opnemen met Peter Roverts (06-53212952) of Diederik van Hattem (06-25370942).

AFGIFTE GOEDEREN

Kleine goederen kunnen direct bij binnenkomst op de daartoe bestemde tafel worden neergelegd. Voor aflevering van grote goederen zoals bijvoorbeeld pallets en/of machines dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt. Indien dit niet mogelijk is kan men zich aan de onderdelenbalie melden.

MAGAZIJN

Onderdelen kunnen van ’s morgens 7:30u tot ‘s middags 17:00u telefonisch worden besteld. De bestelling wordt op een met elkaar afgesproken tijdstip op een tafel bij de ingang klaargezet. De klaargezette goederen kunnen vervolgens daar worden opgehaald. Verzending van onderdelen kunnen wij uiteraard ook verzorgen.

WERKPLAATS

Voor reparaties en/of onderhoud kan telefonisch een afspraak worden gemaakt. Machines en/of onderdelen die u wenst te laten repareren of waaraan onderhoud uitgevoerd moet worden kunnen na overleg worden gebracht en/of worden opgehaald.

SERVICE OP LOCATIE

Voor reparaties en/of onderhoud op locatie kan telefonisch een afspraak worden gemaakt. Wij vragen de machines en/of onderdelen waaraan wij werkzaamheden moeten uitvoeren zodanig neer te zetten dat er voor onze mensen voldoende afstand tot anderen kan worden gegarandeerd. Indien er op betreffende locatie mensen met gezondheidsklachten zijn en/of mensen die positief op Corona zijn getest dan dienen wij daarvan op voorhand te worden verwittigd.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0182 – 383932

Whatsapp DNL Online