2x DEZEURE TPX26 S voor Loonbedrijf Lindeboom

Samen met onze dealer Twentrac hebben wij recent 2 stuks DEZEURE TPX26S gronddumpers aan Loonbedrijf Lindeboom te Dalfsen mogen afleveren.

Deze kippers met een technisch laadvermogen van 26 ton kenmerken zich door de onderscheidende constructie van laadbak, standaard hydraulische driehoeksvering en het hoge afwerkingsniveau.

Lindeboom zal deze kippers gaan gebruiken voor het grondverzet en de oogst van bloembollen. Voor dit laatste zijn de kippers uitgevoerd met een demontabele uitloopgoot waardoor er voldoende oversteek voor het lossen in de stortbunker wordt verkregen.

Deze gronddumpers staan op Vredestein Flotation Trac 710/50R30,5 en zijn uitgevoerd met hydraulisch gedwongen besturing, hydraulisch geveerde dissel, aluminium afdekluiken, werklampen, akoestische achteruitrijdsignalering en een kunststof gereedschapskist. Tevens zijn de kippers gespoten in een door de klant gewenste kleur. Uiteraard zijn deze kippers voorzien van RDW goedkeuring. Deze kippers laten zien dat DEZEURE zich kan meten met de gevestigde merken die wij in Nederland kennen.

Wij wensen Loonbedrijf Lindeboom veel werkplezier met deze prachtige kippers!

Whatsapp DNL Online