JASSENACTIE

U ook in een nieuw jasje?

ACTIE! Gratis* origineel DNL softshell jack!

 

Bent u, of kent u iemand die de komende maanden een nieuwe trekker gaat aanschaffen? Let dan op! Wanneer u of degene die u kent vóór 15 februari 2021 een nieuwe trekker aanschaft (ongeacht het merk), dan ontvangt u of degene die u kent van ons een gratis origineel DNL softshell jack! Voorwaarde is wel, dat wij van DNL Machines & Equipment de kans hebben gekregen om voor u of degene die u kent een interessante offerte te mogen maken voor een DEUTZ-FAHR trekker. U of degene die u kent ontvangt het jack, zelfs wanneer er uiteindelijk toch voor een ander merk trekker is gekozen.

DNL WINTERVOORDEEL: bij reparatie, onderhoud, keuring of revisie bij een factuurbedrag hoger dan € 950,00 ontvangt u ook een gratis jack. Klik voor meer informatie op deze link!

Actievoorwaarden:

  1. DNL Machines B.V. krijgt een serieuze kans om een offerte uit te brengen en deze toe te lichten.
  2. De koopovereenkomst voor de nieuwe trekker, ongeacht het merk, wordt tussen 1 november 2020 en 15 februari 2021 afgesloten.
  3. Wij worden uiterlijk 10 werkdagen na de definitieve aankoop van de trekker, ongeacht het merk, over de koop geïnformeerd.
  4. De nieuwe trekker, ongeacht het merk, wordt uiterlijk 31 mei 2021 afgeleverd.
  5. Geldig voor verkoop aan eindgebruikers gevestigd in de provincies Zuid-Holland of Utrecht; dealers c.q. handelaren zijn uitgesloten.
  6. Deze actie is van toepassing op alle merken landbouwtractoren en (semi) smalspoortractoren met motorvermogen van 45 tot 350 pk.
  7. Per verkochte trekker geven wij maximaal één DNL softshell jack weg; de selectievolgorde hierbij is koper, medewerker van koper, derde.
  8. DNL Machines B.V. behoudt zich het volledige recht voor te bepalen of aan de actievoorwaarden is voldaan.

Actieformulier

Contactformulier

Whatsapp Felix Safety