DEUTZ-FAHR HERFSTACTIE

PRESTATIE. BETROUWBAAR. RENDABEL.
compleet met aantrekkelijke financiering

Met hart en ziel doen wat u het liefste doet. Ondernemen. Daar wilt u financiële speelruimte voor. Deze herfst verrassen wij u met passende oplossingen om uw Deutz-Fahr tractor te financieren en verzekerd te leasen. Daarnaast bieden wij met onze HERFST ACTIES tot 31 december 2020 extra interessante voorwaarden aan. Lees snel verder!

3x NU- 1x LATER ACTIE

NU inruilen/aanbetalen, NU een nieuwe trekker, NU de lage rente vastleggen en 1 jaar LATER starten met betalen. Het is nu of nooit want alleen verkrijgbaar t/m 31 december 2020 bij SDF Financial Services.

Aanbiedingen:

1,49% – 60 maanden

20% aanbetaling of inruil is verplicht – U koopt nu een trekker en begint één jaar later met betalen!  Het restant van de looptijd financiert u tegen een zéér aantrekkelijk tarief!

1,99% – 84 maanden

20% aanbetaling of inruil is verplicht – U koopt nu een trekker en begint één jaar later met betalen! Het restant van de looptijd financiert u tegen een zéér aantrekkelijk tarief!

Overige aanbiedingen:

  • 0,00% rente voor financiering met een looptijd van 24 maanden
  • 0,99% rente voor financiering met een looptijd van 48 maanden

Voorwaarden
Alle financieringsacties zijn van toepassing op 55% van de catalogusprijs, tenzij anders vermeld. Minimaal te financieren bedrag is € 25.000,00. Alle financieringsacties zijn van toepassing op 55% van de catalogusprijs, tenzij anders vermeld. Minimaal te financieren bedrag is € 25.000,00. Eenmalige contractkosten en overdrachtkosten a € 150,00. SDF Financial Services kent uw markt, ziet uw passie en weet wat u nodig heeft om uw ambities waar te maken. Volledig afgestemd op uw situatie en met eenvlotte, efficiënte afhandeling. Neem contact op met uw dealer of bel met SDF Financial Services op +31 (0)24 8200185 voor Nederland of +32 (0)153 69413 voor België. SDF Financial Services is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. en De Lage Landen Leasing N.V.

*Financieringsacties zijn onder voorbehoud van kredietacceptatie.

Contactformulier

Whatsapp Felix Safety